Sportcomplexen

Heeft u plannen om de verlichting van uw sportpark, uw paardenbak van de manege of welke sportfaciliteit dan ook aan te pakken, dan bieden wij u de ideale mogelijkheid om met onze lichtmasten uw terreinen te renoveren en met de LED armaturen te innoveren. U bespaart zowel op de aanschaf gezien de zeer scherpe handelsprijzen en daarnaast minimaal 60 tot 80% op de toekomstige energienota.

manage-mooi

Heeft u nog lichtmasten staan die enige tijd meekunnen, dan is het ook mogelijk alleen nieuwe LED armaturen te bestellen. Informeer vrijblijvend naar de diverse opties die wij kunnen bieden.

Indien u hulp nodig heeft voor het installeren / monteren van uw aanschaf, dan coördineren wij graag dat 1 van onze installatie partners dit met u afstemt.

Bedrijfsterreinen & parkeerplaatsen

Heeft u rondom uw bedrijfspand, parkeerplaats of bedrijventerrein nieuwe lichtmasten nodig tijdens nieuwbouw of rennovatie, informeer dan naar de mogelijkheden. Wij leveren direct vanuit voorraad tegen zeer scherpe prijzen. Dit kan inclusief innoverende & besparende LED armaturen geleverd worden. De armaturen kunnen ook los geleverd worden bij renovatie op bestaande lichtmasten.

openbare-verlichting-lichtmasten

Naast een moderne uitstraling, heeft u met de LED armaturen direct de meest zuinige oplossing en is uw bedrijventerrein gereed voor de energie transitie 2030!

Openbare verlichting

Voor gemeentes en opdrachtgevers namens gemeentes bieden wij voor kleinschalige projecten een directe oplossing. Vanuit de geboden voorraad is er snelle levering mogelijk van diverse maatvoeringen lichtmasten en LED armaturen.

snelweg-verlichting

Wij leveren ook richting installatiebedrijven tegen speciale prijzen. Neemt u contact op via het contact / offerte formulier en wij informeren u vrijblijvend naar de beschikbaarheid van de materialen die u zoekt. Dit kan reeds vanaf 1 stuks tot tientallen, afhankelijk van uw project. De materialen zijn altijd nieuw en voor de LED armaturen compleet in doos.

Wilt u als gemeente een compleet verlichtingsplan voor een renovatie of nieuwbouwwijk, dan kan ons projectteam uw aanvraag koppelen met 1 van onze professionele partners.

Speciale projecten

Voor historische stads-centra of straten met een nostalgisch karakter, zijn er diverse mogelijkheden om deze met state-of-the-art LED armaturen te verlichten. Naast de losse armaturen, kunnen wij via onze partners ook de klassieke lantaarnpalen leveren. De keuze en levertijd is vanwege het maatwerk wel iets anders als de voorraad standaard masten en LED armaturen.

nostalgisch-special

Ook hiervoor kunnen wij installatie verzorgen via 1 van de regionale installatiebedrijven. Wij brengen u in contact en verdere verrekening regelt u direct met deze partner.

Kwaliteit is gewaarborgd

Luuks Verlichting BV levert nieuwe kwaliteitsproducten van alle top fabrikanten van lichtmasten en LED armaturen.

Deze producten worden direct vanuit voorraad geleverd via de aangesloten partners.

Vraag nu een offerte aan

Contactpersoon *
Bedrijfsnaam
KVK
E-mail adres *
Telefoonnummer

Onderwerp

Waarmee kunnen wij u helpen?

Voer de captcha in: captcha